Op voorraad
Artikelnr.
elipse40

Lampenkap Ovaal Recht 40

€ 75,00

Afmeting
Bovenkant:  40
 cm
Onderkant:  40 cm
Hoogte:       23 cm (28cm zoals op foto)
diep:           18cm

Kleur keuze buitenkant
Op de foto’s ziet u de nummers van de stalen en hieronder een omschrijving van de stoffen. Geef het nummer en de omschrijving door bij uw bestelling. 

Kleur keuze binnenkant
Wit, transparant, taupe, mat zilver, glimmend zilver, koper, mat goud en glimmend goud

Deze stof op de foto zit niet standaard in onze basis collectie en kan met meerprijs gemaakt worden op alle maten lampenkappen. Tevens ook beschrikbaar voor kussens. 

 

 

 

 

Voor de buitenkant van de kap kunt u kiezen uit de verschillende stoffen, op de foto’s ziet u de nummers van de stalen en hieronder een omschrijving van de stoffen. In de winkel is ons assortiment nog groter en bieden wij u meer keuze uit verschillende stoffen.
Voor de kleur van de binnenkant van de kap kunt u ook kiezen uit de kleuren: Wit, transparant, taupe, mat zilver, glimmend zilver, koper, mat goud en glimmend goud.

Heeft u vragen over de lampenkappen, zoekt u een bepaalde kleur of vindt u het moeilijk om een kleur of stof te kiezen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande e-mailadres. Vermeld hierin uw adres en de stofnummers waarover u twijfelt, dan kunnen wij u gratis staaltjes toesturen.

Lampenkappen worden in eigen atelier gemaakt en hebben een levertijd van ongeveer een week, deze worden speciaal voor u gemaakt en kunnen daarom niet worden geruild. Klik hier voor de uitgebreide informatie over de lampenkappen.

Email: lampenkap@het-heerenhuys.nl

 

 

To Top