Op voorraad
Artikelnr.
Ovaal 37

Lampenkap Ovaal Recht 37

€ 69,00

Afmeting
Bovenkant:  37
 cm
Onderkant:  37 cm
Hoogte:       19 cm
Diep :          23cm

Kleur keuze buitenkant
Op de foto’s ziet u de nummers van de stalen en hieronder een omschrijving van de stoffen. Geef het nummer en de omschrijving door bij uw bestelling. 

*Tevens kunt u bij speciale stof de stof : Stip 72 bestellen.
Deze stof heeft een meerprijs.
Bij Kleur en Omschrijving schrijft u dan: Stip72
Bij Speciale stof: JA

Kleur keuze binnenkant
Wit, transparant, taupe, mat zilver, glimmend zilver, koper, mat goud en glimmend goud.


 

 

Voor de buitenkant van de kap kunt u kiezen uit de verschillende stoffen, op de foto’s ziet u de nummers van de stalen en hieronder een omschrijving van de stoffen. In de winkel is ons assortiment nog groter en bieden wij u meer keuze uit verschillende stoffen.
Voor de kleur van de binnenkant van de kap kunt u ook kiezen uit de kleuren: Wit, transparant, taupe, mat zilver, glimmend zilver, koper, mat goud en glimmend goud.

Heeft u vragen over de lampenkappen, zoekt u een bepaalde kleur of vindt u het moeilijk om een kleur of stof te kiezen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande e-mailadres. Vermeld hierin uw adres en de stofnummers waarover u twijfelt, dan kunnen wij u gratis staaltjes toesturen.

Lampenkappen worden in eigen atelier gemaakt en hebben een levertijd van ongeveer een week, deze worden speciaal voor u gemaakt en kunnen daarom niet worden geruild. Klik hier voor de uitgebreide informatie over de lampenkappen.

Email: lampenkap@het-heerenhuys.nl

 

 

To Top