Op voorraad
Artikelnr.
pet70

Pet Lampenkap 70x20x32

€ 135,00

Afmeting
Bovenkant:  20
 cm
Onderkant:  70 cm
Hoogte:   schuin    32 cm

Kleur keuze buitenkant
Op de foto’s ziet u de nummers van de stalen en hieronder een omschrijving van de stoffen. Geef het nummer en de omschrijving door bij uw bestelling. 

Kleur keuze binnenkant
Wit, transparant, taupe, mat zilver, glimmend zilver, koper, mat goud en glimmend goud.

Voor de buitenkant van de kap kunt u kiezen uit de verschillende stoffen, op de foto’s ziet u de nummers van de stalen en hieronder een omschrijving van de stoffen. In de winkel is ons assortiment nog groter en bieden wij u meer keuze uit verschillende stoffen.
Voor de kleur van de binnenkant van de kap kunt u ook kiezen uit de kleuren: Wit, transparant, taupe, mat zilver, glimmend zilver, koper, mat goud en glimmend goud.
Bij deze cilinder lampenkappen kunt u zelf de hoogte bepalen en doorgeven bij uw bestelling. 

Heeft u vragen over de lampenkappen, zoekt u een bepaalde kleur of vindt u het moeilijk om een kleur of stof te kiezen? Neem dan contact met ons op via het onderstaande e-mailadres. Vermeld hierin uw adres en de stofnummers waarover u twijfelt, dan kunnen wij u gratis staaltjes toesturen.

Lampenkappen worden in eigen atelier gemaakt en hebben een levertijd van ongeveer een week, deze worden speciaal voor u gemaakt en kunnen daarom niet worden geruild. Klik hier voor de uitgebreide informatie over de lampenkappen.

Email: lampenkap@het-heerenhuys.nl

To Top