De Winkel

Het Pand
Al 22 jaar runnen wij, de zussen, Caroline en Marielle met veel plezier Het Heerenhuys in Wateringen.
Twaalf jaar geleden zijn we na een verbouwing van 3 maanden verhuisd. Het woonhuis hebben we verbouwd in een woonwinkel.  Aan de zijkant heeft de tuin plaatst gemaakt voor een moderne aanbouw met stalen constructie.  Alle wanden zijn afgewerkt met de mooie matte, afneembare verf van Flamant. Beneden hebben we in een apart gedeelte een collectie (150m2) van Riviera Maison staan.  Door de witte hoogglans trap omhoog te nemen komt u op de eerste verdieping waar veel verlichting, kussens en klein meubelen staan. De totale oppervlakte is ongeveer 700m2.

Collectie
De grote collectie meubelen en woonaccessoires die we zelf inkopen bij vele leveranciers is unique.
Banken met diverse soorten zitcomfort in vele en stoffen en maten staan in de winkel opgesteld als totaal plaatje met salontafels, fauteuils, vloerkleed en accessoires.
Kasten kunnen op maat gemaakt worden in alle maten en alle kleuren.
Hiervan staat een collectie in de winkel die u kunt aanpassen naar al u wensen, of het
een hangend of staand TV kastje moet worden, wij denken graag mee met de klant.

Industrieel, Stoer, Sober en Chique met een Touch of Gold!
Op banken zijn plaids met mooie bijpassende kussens in luxe stoffen. Grote dienbladen opgemaakt met takken met vazen en kaarshouders met industriële items of net die accessoires met een “Touch of Gold”  staan ter decoratie op de salon- en eetkamertafels. 
Vele accessoires in de winkel staan gepresenteerd en gecombineerd zodat u ideeën kunt opdoen of wij helpen u graag met de juiste combinaties bij elkaar te zoeken.
In Het Heerenhuys geven we de klanten inspiratie,  woonadviezen en voor leuke accessoires is er voor ieder wat wils.

Eigen Lampenkappen Atelier

In ons eigen lampenkappenatelier kunt u uw lampenkap op maat laten maken in vele  stoffen en kleuren. En binnen enkele dagen te leveren. Kijk op de website voor meer informatie.

Webshop
Met de vele artikelen in de Webshop met o.a. Riviera Maison kunt u online bestellen maar het is niet alleen voor het Westland, Naaldwijk, Delft, Rijswijk en omgeving van Wateringen maar ook voor verdere afstanden de moeite waard om een bezoekje te brengen.

Kortom
Een gezellige woonwinkel met 700 m2 woonplezier, handgemaakte lampenkappen op maat uit eigen atelier, kasten op maat en een persoonlijk advies van 2 zussen en de andere dames die de koffie altijd klaar hebben staan!

      

Winkel   Winkel   Thuis Bezorgen

 

 

To Top