Shutters

Shutters
Shutters zijn binnenluiken met verstelbare lamellen. Een bijzonder mooi, stijlvol en praktisch alternatief voor gordijnen.
Ze zorgen voor prachtige lichteffecten in huis en bieden desgewenst privacy. Je kunt de lamellen kantelen in elke gewenste stand, of de panelen geheel openklappen.
Zo zet je het zonlicht in één handomdraai naar jouw hand. Bovendien zijn shutters een passend pronkstuk in ieder interieur: van landelijk tot industrieel en van klassiek tot Scandinavisch.
Je kunt ze namelijk helemaal naar eigen wens samenstellen met de verschillende lamelbreedtes (S, M, L, XL), kleuren en bedieningsvormen.
Het is een kwaliteitsproduct dat jaren meegaat en gemakkelijk is in onderhoud.

JASNO shutters worden altijd op maat gemaakt en zijn geschikt voor allerlei ramen: van erker tot dakraam en van keukenraam tot schuifpui.
Maar denk ook aan speciale raamvormen zoals rond, schuin en getoogd.

Onze medewerkers zijn opgeleid door JASNO en adviseren je vakkundig. In onze showroom kun je verschillende voorbeelden en toepassingen van shutters bekijken.
Als je de (globale) maten van je ramen meeneemt, kunnen we een kostenindicatie geven.

 De voordelen van JASNO shutters:
    -Een tijdloos pronkstuk voor je raam
    -Leverbaar in vele lak- en beitskleuren (+ RAL- en NCS-kleuren)
    -Leverbaar in Paulownia hout of in kunststof, ideaal voor in de badkamer
    -Standaard geleverd met verzonken scharnieren (dit geeft de shutters een strakke look)
    -Prachtige oplossing bij niet-rechte ramen (o.a. rond, schuin of getoogd)
    -Ook geschikt voor draaikiepramen en dakramen
    -Op maat gemaakt en gemonteerd door vakmensen
    -Eenvoudig te reinigen


Houten  jaloezieen Jasno
JASNO blinds zijn stijlvolle en functionele jaloezieën die je eenvoudig laten spelen met licht en schaduw. Ze brengen warmte in elk interieur en creëren een unieke sfeer in iedere ruimte. Je kunt eindeloos variëren met de verschillende kleurcollecties, lamelbreedten, bedieningskoorden en ladderbanden. Zo bepaal je zelf de uitstraling en kun je de jaloezieën helemaal laten aansluiten bij jouw woonstijl. Wil je nog meer informatie over de houten jaliezieen van Jasno klik: hier

 

    Jasno    Jasno

Jasno    Jasno    Jasno

 

 

 
To Top