Shutters

 

Ontdek het verbluffende effect van JASNO shutters. In iedere ruimte waar u shutters introduceert, gebeurt ineens iets speciaals. Van badkamerraam tot complete woning: met JASNO shutters creëert u uw eigen, unieke sfeer. JASNO shutters zijn niet zomaar zonwering. Met shutters tovert u iedere ruimte om tot een bijzondere plek. Waarbij u alle vrijheid geniet als het gaat om kleuren, houtsoorten, lamelmaten en afwerkingen. 

 Primewood shutters
Voor een exclusieve uitstraling van uw shutters kiest u voor onze FSC®-gecertificeerde Primewood shutters van white teak. Kies voor Primewood shutters uit verschillende beits- en lakkleuren  uit de JASNO-collectie.
Of ga voor uw persoonlijke kleur en maak uw keuze uit het complete palet RAL-kleuren en NCS-kleuren.Primewood shutters zijn ook mogelijk met hygienilac: speciaal voor ruimtes waar steriele raambekleding vereist is. Het is mogelijk om de Primewood shutters te laten zandstralen voordat de lak- of beitslaag wordt aangebracht. Primewood shutters zijn leverbaar in 47mm, 63mm, 89mm en 114mm lamellen.


Ecowood shutters
Mooi, duurzaam én voordelig. JASNO Ecowood shutters zijn gemaakt van samengeperste houtvezels uit milieuvriendelijk beheerde bossen. Doordat we ook dit ‘restproduct’ gebruiken, gaan we nog efficiënter om met het hout. Leverbaar voor rechte en schuine raamvormen en in de vijf meestgevraagde wittinten uit de JASNO-collectie. Ecowood shutters zijn leverbaar in 47mm, 63mm en 89mm lamellen.

Opmerkelijk tot in het kleinste detail. JASNO shutters zien er niet alleen bijzonder degelijk uit, ze zijn het ook. Hoe komt dat? JASNO shutters zitten boordevol technische kunststukjes – waarvan de meeste verborgen blijven. Zoals 

  • Verzonken scharnieren: ons opvallendste kenmerk valt niet op! U herkent JASNO shutters aan de verzonken scharnieren. Ze zijn verborgen in de zijstijl van het paneel. Ze geven de shutters een strakke, eigentijdse look en zijn ijzersterk.
  • Technische zijstijl: de zijstijlen waarin de lamellen bevestigd zijn, hebben een kern van meerdere lagen hardhout. Deze lagen hardhout zijn om en om met elkaar verlijmd. Dit geeft extra stevigheid aan shutters en beperkt kromtrekken tot een minimum.
  • Pengatverbinding: de zijstijlen zijn verlijmd door middel van een zogenaamde pengatverbinding. Het grote lijmoppervlak in deze verbinding zorgt voor een zeer solide shutter.
  • Kwartiersgezaagde lamellen: de lamellen van onze shutters zijn kwartiersgezaagd. Dit resulteert in lange, rechte lamellen. Daarnaast beperkt deze zaagwijze kromtrekken tot een minimum.
  • Lakafwerking: de shutters zijn afgewerkt met een krasvaste, vocht- en UV-bestendige meubellak.

 

Houten  jaloezieenJasno heeft ook een collectie voor houten jaloezieen.  Met JASNO blinds creëert u een unieke sfeer in iedere ruimte van uw huis. Kies uit diverse lamelbreedten en een scala aan warme en frisse kleuren – dezelfde als bij onze shutters. U kunt JASNO blinds en shutters dus gerust met elkaar combineren, helemaal in uw eigen stijl.

Jasno    Jasno    Jasno

Jasno    Jasno    Jasno